Вечірня перед Преображенням Христовим!

Вечірня перед Преображенням Христовим!

У переддень Преображення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа Катедральний собор м. Коломиї відзначає свій престольний празник, а також 10-ліття з дня освячення.

Розпочалося святкування із Великої Вечірні з Литією, яку очолив настоятель Катедрального собору - о. Володимир Білослудцев у співслужінні із духовенством собору.

Після вечірньої о. Володимир вручив подяки вірним Катедрального собору, в яких наголошувалося на «вагомому внеску у життя парафіяльної спільноти та безкорисливу допомогу громаді собору». Також отець зауважив: «Ваша невтомна праця принесла багато користі та плодів для однієї спільної мети поширення Царства Божого та Божої любові».

Опісля вірні й духовенство собору, на чолі зі своїм настоятелем, о. Володимиром, взяли участь у молитві «Вервиця єднає», єднаючись з усіма українцями в різних куточках світу. У своїх молитвах вірні просили Богородицю про заступництво над страждаючим українським народом, над кожним воїном, який гідно боронить нашу Україну, а також за перемогу нашої Батьківщини у цій несправедливій та жорстокій війні.

Детальніше: https://cutt.ly/PXmZ8XE

Події