Хор "Преображення"!

Хор "Преображення"!

12 лютого 2023 р.Б., у празник трьох святителів Василія Великого, Григорія Богослова та Йоана Золотоустого на запрошення настоятеля отця Володимира Білослудцева до нашого Катедрального собору завітав настоятель храму Вознесіння Христового УГКЦ містечка Брошнів-Осада всесвітліший отець Володимир Майка та хоровий колектив "Преображення", керівник - Радислава Самсін.

Божественну Літургію у супроводі чудесно-мелодійного хору "Преображення" відслужили о. ліц. Роман Бойчук у співслужінні всесвітлішого о. Володимира Майки. Чудесний спів хору торкнув серце кожного парафіянина та молитовно об'єднав з небесами.

Оскільки сьогодні неділя про блудного сина, кожен зміг пригадати п'ять умов доброї сповіді, поєднуючи з текстом притчі, про які наголосив о. Роман та запросив увійти в час Великого посту в єдності з Милосердним Батьком.

На завершення Літургії о. Роман подякував о. Володимиру і учасникам хору "Преображення" та подарував Коломийську ікону "Це мати Твоя" на згадку про наш собор, щоб Пресвята Богородиця оберігала наших гостей та їхнє містечко.

Події