Проща до Зарваниці!

Проща до Зарваниці!

З 25 по 28 серпня, традиційно на свято Успення Пресвятої Богородиці в Марійський духовний центр – Зарваницю відбулася піша проща парафіян Катедрального собору Преображення Христового.

Зранку 25 серпня після Божественної Літургії паломники разом з о. Романом Бойчуком вирушили в дорогу. Протягом цих трьох днів розважали над тим, як стати щасливим використовуючи для цього Нагірну проповідь Ісуса Христа.

Дорогою до чудотворного місця також мали можливість приступити до Святих Таїнств Сповіді та Євхаристії, молилися, розважали над таїнствами життя Ісуса та Марії, співали духовних пісень та мали змогу роздумати над відносинами між Богом та ближніми.

Прийшовши до Нашої Небесної Матері з наміренням перемоги України над ворогом, мали можливість взяти участь у Хресній Дорозі, Великі Вечірній,  Божественній Літургії, поході до чудотворного місця, молебні до Пресвятої Богородиці та освяченні води. На саме свято, 28 серпня, всі разом помолилися Божествену Літургію в наміренні за всіх наших воїнів, за всі наші сім'ї та подолання ворога на нашій рідній землі.

Події