Катехизація (7 травня)!

Катехизація (7 травня)!

Катехизація 7 травня 2023 р. Б.

«В ім‘я Отця і Сина, і Святого Духа. Амінь», - так починаємо і закінчуємо наші  молитви, можливо й не усвідомлюючи, що знак хреста сам по собі є молитвою. Адже, якщо молитва за своєю суттю - це «піднесення думки до Бога», як писав св. Йоан Домаскин, то знак святого хреста має право так називатися. Це не порожній знак. Як сакраментальний жест, знак хреста допомагає нам отримати Боже благословення і налаштовує нас на співпрацю з Його благодаттю. Знак хреста - простий жест, але водночас глибокий вираз нашої віри в Триєдиного Бога.

Сьогодні в групі батьків роздумували, чому варто часто робити знак святого хреста, особливо, разом з дітьми, щоб вони вміли це робити правильно. Отримали завдання вдома з дітками виготовити аплікацію хреста - джерела Любові і Перемоги Життя над смертю.

В середній групі "Діти Світла" в неділю Розслабленого, коли Господь наш Ісус Христос показав свою ЛЮБОВ до людини, ми дізнавались, як у відповідь на це ми можемо відповісти Ісусові і виявити свою Любов до Бога?
Після спільної молитви кожен учасник отримав маленький подарунок від Ісуса!❤️ Опісля дітки мали інтерактивну гру, в якій мали знайти відповідь де є Ісус завжди з нами?

Події